The Water Horse: Legend of the Deep - Ο Μύθος Της Λίμνης

The Water Horse: Legend of the Deep - Ο Μύθος Της Λίμνης


Το Water Horse είναι μια καταπληκτική ταινία και μπορούν να την παρακολουθήσουν άνετα μικροί και μεγάλοι. Η ταινία ξεκινάει με ένα παιδάκι το οποίο έχει χάσει το μπαμπά του στον πόλεμο. Κάθεται μόνος του στη παραλία και αναπολεί τις στιγμές που έχει ζήσει με τον πατέρα του πριν φύγει. Μαζεύει κοχύλια στο κουβαδάκι του και ξαφνικά βρίσκει ένα περίργο αντικείμενο σα πέτρα το οποίο παίρνει μαζί του.

Στο εργαστήρι το οποίο του είχε αναθέσει ο πατέρας του να προσέχει προσπαθεί να δεί τι πκρύβεται μέσα στο αντικείμενο όταν ξαφνικά τον φωνάζει η μητέρα του να κοιμηθεί. Τελικά αποδικνείεται πως το αντικείμενο είνε ένα αβγό απο ένα σπάνιο είδος ζώου, το άλογο του νερού.

The Water Horse: Legend of the Deep - Ο Μύθος Της Λίμνης


Την άλλη μέρα το πρωί πάει πάλι στο εργαστήρι και βλέπει πως το αβγό έχει σπάσει και απο μέσα έχει βγει το ζωάκι, το οποίο ειναι πολύ πεινασμενο και προσπαθεί να βρει να φάει. Του δίνει πατάτες και τρώει και γίνονται πολύ καλοί φίλοι.

Όμως το ζωάκι αυτο έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Έτσι μετά από ένα καλό φαγοπότι το ζωάκι έχει γίνει σαν αγελάδα και φυσιολογικό είναι να μη μπορεί να το κρατήσει άλλο στο σπίτι του. Ετσι αποφασίζουν με την αδερφή του και τον επιστάτη του σπιτιού να το πάνε στη θάλασσα για να μπορεί να ζήσει ελεύθερο. Το ζώο τρώει ψάρια και έτσι μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και γίνεται το γνωστό σε όλους μας τέρας του λόχνες.

Οι άνθρωποι προσπαθού να το σκοτώσουν και έτσι ξεκινάει η περιπέτεια.

 The Water Horse: Legend of the Deep - Ο Μύθος Της Λίμνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Yip Man 3 Wing Chun VS Boxer VS Wing Chun Ταινία καράτε

The Mist 2007